Velkommen til min dagpleje

 

Jeg hedder Lotte Pedersen og er fra 1974. Jeg bor i Grønhøj, en lille by uden for Frederiks. Her bor jeg med min mand Jacob og vores 2 børn, Martin fra 1998 og Marie fra 2002. I min fritid laver jeg kreative ting, nyder min familie og pusler om vores hus og have.

 

Jeg har været ansat som dagplejer siden marts 2011 og er rigtig glad for mit job. Det at være med til at udvikle børnene og give dem tryghed i de første år, er for mig en spændende udfordring og en positiv oplevelse.

Kendetegn for min dagpleje

Jeg er så heldig at have fundet lige min hylde, jeg elsker at arbejde med børn, og følge dem fra de kravler, til de går. Jeg lægger stor vægt på at møde børnene, der hvor de er og skabe en tryg og stabil hverdag med sjov og leg; både indendørs og udendørs. Det er også vigtigt for mig, at I forældre føler jer trygge, når I afleverer jeres barn. Jeg er meget omsorgsfuld, og jeg vægter at have stor fokus på det enkelte barn. Jeg lægger stor vægt på at selvstændiggøre det enkelte barn, styrke deres sprog,  det sociale,og det motoriske, og at de tager del i dagens gøremål, såsom at dække bord – rydde op mv. Dagens program indrettes så vidt muligt ud fra hvordan stemningen og humøret i børneflokken er. Ude livet/ naturen er også vægtet højt, da der er højt til loft for børn i form af udvikling. Deres motoriske udvikling og sanser bliver skærpet i naturen og de får masser af dejlig luft. Men der er også plads til inde - leg, fri - leg, bagning, maddage, kreativitet, musik, læse bøger og synge, alt efter alder og børnegruppe. Jeg arbejder ud fra de pædagogiske læreplaner, som der kan læses mere om på dagplejens hjemmeside.