Velkommen til min dagpleje

Mit navn er Susanne og jeg bor sammen med min mand Ole, vi har to udeboende voksne børn. Kamilla der bor i Århus og studerer på universitetet, og Kasper der bor i Viborg og arbejder som IT-supporter, og så har vi et lille barnebarn Mille.

Vi har også en hund, Balder som ifølge gældende regler ikke er sammen med børnene. 

Vi bor i et dejligt stort hus, med en dejlig stor lukket garage, som jeg ofte benytter, til at børnene kan stå i læ, når de skal sove, men også til at lege i hvis vejret udenfor ikke tillader det😊 Derudover har vi en stor indhegnet have, som vi elsker at lege i.

Jeg har været dagplejer siden 1998, med et lille afhop på 2 ½ år fra 2015 til september 2018, hvor jeg har arbejdet i en vuggestue. 

Min fornemmeste opgave er at give børnene en tryg og omsorgsfuld dag, hvor hver enkelt barn bliver set på det stadie det er.

Jeg elsker at være ude med børnene, og udfordrer dem både motorisk, sprogligt og socialt.

Jeg arbejder meget med Marte Meo og positiv anerkendelse.

Jeg opdaterer mig gennem forskellige kurser.

 

I min fritid går jeg til zumba, og bruger meget af min tid på mit barnebarn.

 

 

 

 

 

 

Mit navn er Susanne Hellerup, jeg bor sammen med min mand Ole, vores 2 børn, Kasper på 20 år, og Kamilla på 17 år og vores hund Balder. Vi bor i et stort og skønt hus med en dejlig stor garage, og en dejlig lukket have- Garagen bruger jeg tit, både til at børnene kan lege inde, men også så de kan stå i tørvejr og sove, hvis vejret er dårligt.

Jeg har været dagplejer i 17 år, og ser det som min fornemmeste opgave, at give børene en fast og tryg hverdag. Jeg er meget et ude menneske, og satser på at komme ud med børnene hver dag. Jeg udfordrer børnene både motorisk, sprogligt og socialt.

Jeg opdatere mig så meget som muligt via kurser og bøger.

I min fritid går jeg til zumba, og nyder lange gåture med hunden.  
Her bor jeg
Kendetegn for min dagpleje

Jeg lægger stor vægt på, at være så meget som, muligt udenfor, og at børnene lærer de sociale spilleregler. Jeg er god til, at fornemme hvert enkelt barns behov og arbejder ud fra det. 

Derudover lægger jeg et stort arbejde i, at barnet bliver selvhjulpen dvs. at barnet selv lærer at spise, tage tøj på, potte træning m.m.