Velkommen til min dagpleje

Jeg hedder Eline Storgaard Andersen, jeg er 34 år og er gift med René. Vi har 3 børn, Emil 12 år – Sofie 10 år – Julie 7 år. Derudover har vi en hund Karlo, som selvfølgelig ikke opholder sig hvor børnene færdes.

Jeg bor Svinglen 16 i et stort hus med have, hvor jeg til dagplejen har en dejlig lukket legeplads.

Jeg har været dagplejer i 11 år – er uddannet pædagogisk assistent (PGU) og har tidligere arbejdet i vuggestue og børnehave.

Jeg er en glad, rolig og tålmodig dagplejer, der vægter tryghed, nærvær og omsorg meget højt. Ligeledes lægger jeg vægt på genkendelighed i hverdagen, ro om børnene og tid til hvert enkelt barn.

 

 

Her bor jeg
Kendetegn for min dagpleje

I min dagpleje vægter jeg udelivet meget højt. Jeg er godkendt natur dagplejer og har det grønne flag. I kan læse mere på www.groennespirer.dk

Udebørn er sunde børn. Mange undersøgelser viser, at børn udvikler sig bedre fysisk, mentalt og socialt i naturen. Kroppen og hjernen udvikles med rivende hast i de første tre leveår, og det lille barn har stor gavn af de stimuli naturen kan give. Ingen indendørs redskaber kan erstatte de kropslige udfordringer og sanseoplevelser uderummet byder på.
Vi opholder os derfor meget ude i naturen, tager b.la på mange ture i skovene her i området.

Når vi er indenfor leger vi, synger, danser, tegner, tumler, bager boller, hjælper med madlavning og borddækning. Vi øver os i at blive selvhjulpne svarende til barnets alder.