Velkommen til min dagpleje

Jeg hedder Tove Larsen og jeg er en årgang 1969. Jeg har været ansat som dagplejer siden maj 2002 og jeg er rigtig glad for at arbejde med de 0-3 årige :0)

Jeg er gift med Henrik og sammen har vi 2 piger, der begge er flyttet hjemmefra. Vi bor i et dejligt lille hus, med plads til børn :0) på en stille lukket vej.

Kendetegn for min dagpleje
For mig er det vigtigt som dagplejer at skabe de bedste forudsætninger for hvert enkelt barns udvikling/ trivsel, sådan at de bliver klar til de udfordringer de møder og at det enkelte barns behov bliver opfyldt dvs skabe trykhed, give tid, nærhed,og omsorg. Det er vigtigt for mig at hvert barn føler sig set og hørt .Jeg lægger stor vægt på at skabe en tryk og stabil hverdag med plads til sjov og leg, både inde og ude og jeg indretter så vidt muligt vores dag efter stemningen hos børnene dvs der er intet der er mere planlagt end at det kan laves om. Derfor er det vigtigt for mig at vide, hvornår i kommer om morgenen og børnene skal helst være her senest kl 8.30,  af hensyn til aktiviteter ( både i huset og ud af huset) , men det er lige så vigtigt at vide hvornår i henter om eftermiddagen, det af hensyn til om vi evt lige kan nå at være kreative eller gå en lille tur :0) Jeg arbejder til dagligt ud fra dagplejens pædagogiske læreplaner, som der kan læses mere om på hjemmesiden.