Velkommen til min dagpleje

DGI Dagplejer

Idræt, leg og bevægelse

Jeg hedder Helle Lauterbach Madsen og er født i 1967. Min familie består af min mand og vores to store børn. Derudover har vi en kat samt to kaniner i haven. Vi bor i hus med en dejlig lukket have i et villakvarter i et roligt og naturskønt område i sydbyen.

Jeg har været dagplejer i Viborg kommune siden 1998. I 2015 blev jeg certificeret idræt, leg og bevægelses dagplejer. Arbejdet med de 0 - 3 årige er spændende og giver mig stor arbejdsglæde.


Kendetegn for min dagpleje

 

Som dagplejer er min vigtigste opgave, at skabe en rolig og stabil hverdag, med nærvær og omsorg for hvert enkelt barn, så de trives og udvikler sig, og at børn samt forældre føler sig trygge hos mig og min familie.

Idræt, leg og bevægelse er en stor del af vores hverdag, hvor børnene naturligt bliver udfordret og får alle sanser stimuleret. Det kan foregå både inde eller ude i naturen.

Vi skal have det sjovt hver dag, og igennem leg og læring vil jeg skabe rammerne så alle børn får lyst til bevægelse, som har stor betydning for deres udvikling både motorisk, sproglig og socialt.

Det sproglige har også stor betydning for mit arbejde hvor vi bruger bøger, sange, rim og remser.

Jeg arbejder også aktivt på at gøre børnene selvhjulpne, ved at inddrage dem aktivt i små dagligdags opgaver som f.eks. at tage tøj af og på .