Velkommen til min dagpleje

 

 

Mit navn er Lone Mogensen. Jeg bor sammen med Bjarne i et dejligt hus på en stille lukket gade og med en indhegnet legeplads i haven.  

Jeg har 2 voksne børn , Marc, der skal i gang med at læse til sommer og  Sascha der læser og bor i Århus.

Jeg har arbejdet 12 år i vuggestue/børnehave inden jeg i 2007 blev ansat som dagplejer. Et valg jeg er meget glad for jeg tog, da det er et meget livsbekræftende og givende arbejde.

Jeg elsker at være sammen med børnene og give dem ro, tryghed og nærvær. Samtidig er det skønt at være med til at udvikle deres sproglige og motoriske færdigheder, styrke deres sociale kompetencer og medvirke til at gøre dem til små selvstændige og selvhjulpne individer.

Det meste af min fritid bruger jeg på min familie, samt hus og have. Der bliver også tid til en tur i træningscenter og så er jeg meget glad for at komme ud at rejse til sol og varme.

Kendetegn for min dagpleje


 

 

I min dagpleje lægger jeg særligt vægt på tryghed, omsorg, nærvær og genkendelighed i hverdagen.  Derudover sørger jeg for at skabe ro, støtte og motivere deres udvikling på alle områder og er opmærksom på det enkelte barns behov og formåen.