Velkommen til min dagpleje

Mit navn er Jane Rye, jeg er født i 1971, og bor sammen med min mand, vores 2 børn og hund i sydbyen, hvor vi har et dejligt hus med stor have til børnene.

Jeg har været dagplejer siden 2005, og er rigtig glad for mit arbejde. Jeg syntes det er spændende at være med til at udvikle de helt små, og se hvordan de vokser. Mit vigtigste job er at give dem omsorg og trykke rammer, så de får en god dag.

I min fritid nyder jeg at være sammen med min familie og venner, og med 2 børn der dyrker sport, går der en del tid med det. 

Der ud over bor vi et dejligt sted hvor vi kan gå i skoven, og på legepladsen, hvilket også er noget jeg bruger meget med børnene i dagplejen.

Kendetegn for min dagpleje

Det der er vigtigst for mig som dagplejer, er at børnene føler sig trygge og er glade for at være her. Når børnene har det godt er det meget nemmere for dem at udvikle sig, og når børnene har det godt, har forældrene det også godt.

Jeg kan godt lide at komme ud med børnene. Vi leger i haven, tager på legepladsen eller en tur i skoven. Børnene elsker at komme ud, og der er mange ting man kan bruge til læring. Børnene har plads til motoriske udfoldelser, men vi udvikler også det sproglige når vi taler om alle de ting vi oplever. I det hele taget er naturen god at bruge til alle læringsrum.  

Ellers kan vi lege på værelset, hvor de har mulighed for fri leg. Det er også her vi bruger sprogkuffert, synger, læser, hygger og meget andet.