Velkommen til min dagpleje

Jeg hedder Taina Dybdal Jensen og bor sammen med min mand og vores 2 teenagedrenge i et hus på Hindbærvej, tæt på skov og grusgrav. Mit hjem er 100% røgfrit.

Jeg er uddannet pædagog og har arbejdet i vuggestue, børnehave, skovbørnehave og med voksne fysisk og psykisk handicappede indtil jeg i 2004 valgte at blive dagplejer. Et valg jeg er glad for jeg tog.

Jeg deltager i de kurser vi får tilbudt.

I December 2013 modtog jeg friluftrådets grønne spire flag. Da jeg i min hverdag har meget fokus på at vi kommer ud og oplever naturen, dyrelivet  og årstidernes skifte.

 
Kendetegn for min dagpleje

Om morgenen leger vi, læser eller hygger på anden vis indtil vi får formiddagsmad. Derefter vil en typisk dag foregå udenfor enten i min have, i skoven eller på legepladsen der ikke ligger langt fra mit hus. Derudover ligger der en grusgrav ikke langt herfra, hvor vi også er glade for at komme. På vores skovture bevæger vi os væk fra stierne og ind i selve skoven, hvor børnene hurtigt lærer at indtage skoven til forskellige lege.  Nogle gange besøger vi grusgraven hvor vi kravler op og ned af skrænterne. Det synes børnene er rigtig sjovt.  Vi holder også af at besøge rideskolen hvor vi har mulighed for at kunne spise vores medbragte mad. I sommerhalvåret spiser vi ude enten i min have, på et tæppe i skovbunden eller et helt tredje sted. Af og til finder vi på, sammen med en kollega og hendes børn at lave mad over bål.