Velkommen til min dagpleje

 

Jeg hedder Mette Lyngsø Christiansen. Jeg har været dagplejer siden oktober 2005 og er ikke ryger. I december 2011 blev jeg uddannet til pædagogisk assistent, hvilket har givet mig en masse gode redskaber i forhold til arbejdet med børn. 

Jeg bor sammen med min mand Heines og vores 3 børn Oliver fra 2001, Daniel fra 2004 og Noah fra 2008. Vi bor på Skovbrynet som er en blind vej, men har ligeledes indgang fra Sønder Allé.

Jeg nyder at være sammen med de skønne børn og se hvordan de udvikler sig i den tid de er her hos mig. Børnene bliver ”en del af familien”, hvilket både jeres børn, mine børn, Heines og jeg nyder.

I min fritid nyder jeg at være sammen med min familie og venner. Jeg kan godt lide at løbe en tur og deltager gerne i forskellige løb.

 

 

Kendetegn for min dagpleje

 

Jeg lægger vægt på det motoriske, her bruger jeg vores lille skov, hvor der er nogle bakker som børnene kan løbe/trille eller kravle op og ned ad. Vi har også adgang til gymnastiksalen på Søndre Skole en gang om ugen, og her kan børnene boltre sig på forhindringsbaner, med bolde eller bare løbe rundt. Derudover går eller cykler vi tit tur til en nærliggende legeplads.

Jeg har også fokus på det sproglige, her bruger jeg sprogkuffert, sang, leg og ikke mindst cykel/gåture som kan give inspiration til at tale om busken, træet, fuglen osv. som vi møder på vores vej.

Og til sidst men ikke mindst lægger jeg vægt på, at børnene bliver mødt der hvor de er og at de trives.