Velkommen til min dagpleje

Mit navn er Tenna Tougaard og jeg har været dagplejer siden 2003. Jeg har haft mange børn her i min dagpleje, som har givet mig og hinanden mange gode oplevelser og en spændende hverdag.
Det er altid en fornøjelse i mit arbejde som dagplejer, at følge og se børnene udvikle sig på alle områder, ved hjælp af opmuntring og god støtte og se dem vokse og få selvtillid.
Min mand og jeg har sammen en søn som går i skole og vi elsker udelivet med lange ture , hvor vi dyrker cykling og løb sammen.
Vi bruger også fritiden på at hjælpe og hygge med vores naboer, gode venner og familie. Vi nyder at tage på ture ud af huset, hvor vi sammen kan få oplevelser og hyggelig samvær med andre.

 

Kendetegn for min dagpleje
Jeg har i min dagpleje stor fokus på sund og god mad. Jeg bager gerne madboller og brød til børnene.
Jeg går op i at skabe en positiv og hyggelig stemning i daglidagen, hvor der er plads til sjov og humor.
Jeg bruger pladsen ude som inde til aktiv leg og kreative projekter i forhold til læreplanstemaerne vi arbejder med i dagplejegruppen. Jeg arbejder altid på at børnene får brugt sig selv i løbet af dagen, med motoriklege, indlæring med spil og billedbøger og træning af deres finmotorik med perler, klodser og byggeprojekter.
Jeg træner børnene i at blive selvhjulpne, det giver dem selvær at kunne selv.