Mathias og Nova leger med kuglebanen.
På insektjagt i haven.
Velkommen til min dagpleje
 

Hej. Jeg hedder Tina Gaardsted Rasmussen. Jeg bor sammen med min mand Leif og vores tre piger Ester, Laura og Ellen (2000, 2003, 2006 ).

Jeg har været dagplejer siden september 2001. Er oprindeligt pædagoguddannet -en uddannelse jeg drager stor gavn af i mit arbejde som dagplejer. Jeg nyder at arbejde med aldersgruppen 0-3 år, da jeg oplever, at jeg her kan have stor indflydelse på deres videre udvikling. Det er disse år, der er grundstenene i  et barns liv, og jeg tager mit ansvar herfor meget alvorligt.

Dagplejebørnene færdes hos mig i et kreativt skabende miljø, hvor der også lægges vægt på kropslig udfoldelse ude såvel som inde. Rammerne er et dejligt legeværelse og en stor have.

Min fritid bruger jeg på min familie, hus og have og så løber jeg og deltager i forskellige løb henover året.

Kendetegn for min dagpleje
Ida leger i haven og hygger sig med barbier og dejlig pizza til frokost😊

I min dagpleje lægger jeg vægt på at udvikle børnenes sociale, empatiske, sproglige og motoriske færdigheder. Jeg nyder at udvikle deres kulturelle og kunstneriske side ved at tilbyde dem et kreativt miljø, hvor de kommer i berøring med mange forskellige materialer. Er vi ikke udenfor at boltre os, har jeg et træningsrum, hvor vi kan lave gymnastik og udfolde kroppen på forskellig vis. Musik og sproglig stimulering er også en vigtig bestanddel i min dagpleje. Jeg arbejder med babytegn, sprogkort og sprogkuffert, hvilket er vigtige arbejdsredskaber for mig. En god kommunikation omkring det enkelte barn er en af grundstenene for en god start i dagplejen, derfor er nøgleordene hos mig RO – TRYGHED og NÆRVÆR.