Velkommen til min dagpleje
Jeg hedder Pia. Jeg bor i et dejligt hus på Timmianvej sammen med min mand Jens Ole.
Vi har to voksne sønner Jesper og Tommy som for længst er flyttet hjemmefra.
I vores hjem bor også vores dyr. Vi har en kat der hedder Olsen, tre skildpadder Frederik, Ingolf og Cirkeline og vi har tre kronegekkoer. Vi har tre store skildpadder som sover om vinteren og som kommer ud og går i drivhuset om sommeren. Vi har også en lille gammel kanin.
Dyrene har vi meget glæde af. Skildpadderne og gekkoerne bor i terarie i stuen, hvor børnene kun opholder sig sammen med mig på særlige tidspunkter. Ved lejlighed besøger vi dyrene, hvor vi  taler om dem og tager dem ud og snakker med dem. Jeg inddrager børnene i fodring af dyrene. Dette medvirker til at børnene får forståelse for dyr og hvordan man omgås dyr på bedste måde.
Jeg har været dagplejer i 28 år og nyder at være sammen med de små børn og medvirke til at de får den god start på livet, med omsorg og tryghed i en hverdag, hvor de skal tilbringe mange timer udenfor hjemmet.
I er altis velkommen til at ringe og aftale besøg inden I booker plads hos mig. Ier velkommen til ar ringe i min åbningstid.
Jeg tilbyder nye børn og forældre, at de 2 måneder før start kan komme på besøg af ca. ½ times varighed. Ved dsse besøg skabes der en god relation og tilknyning mellem barnet og mi, så overgangen bliver lettere for barnet.
Kendetegn for min dagpleje
I min dagpleje vægter jeg højt tryghed og omsorg for det enkelte barn samt læring ud fra barnets alder og kompetencer. Jeg går meget op i musik og teater. Vi synger og danser hver dag og børnene nyder når jeg tager guitaren ned og spiller for dem. Jeg er selv meget kreativ og laver en del sammen med  børnene.(male tegne perler o.m.a.) Jeg elsker at være ude når vejret og børnegruppen tillader det. Børnene plejer at hjælpe med at fodre mine dyr og lærer hermed at omgås dyr på en god måde.