Velkommen til min dagpleje

Mit navn er Jane Bech Kristensen , jeg er årgang 1977.  Jeg er gift med Thomas, sammen har vi Amalie (årgang 99) og Tobias (årgang 02) samt vores to små hunde. Vi bor i et roligt villakvarter. Haven er indhegnet med legeplads, højbede som børnene er med til at dyrke. Vi bor tæt på både dejlige natur omgivelser og byens legeplads.

Min fritid bruger jeg på min familie, og jeg følger mine børn i deres sport, som er fodbold.  Jeg går mange ture i naturen, hvor jeg nyder roen  sammen med mine hunde.

Jeg har været privat dagplejer i 2 år og kommunal dagplejer siden 2004. Skiftet til kommunal dagplejer, giver mig en masse faglig viden i form af kurser, aftenmøder samt erfaringsudveksling med andre kolleger. Jeg er rigtig glad for mit job som dagplejer, jeg føler mig privilegeret, at være en del børnenes udvikling i deres hverdag. 

Jeg har siden august 2013 været naturdagplejer.

Du/I er meget velkomne til at kontakte mig for et besøg. Skulle mine åbningstider ikke passe jeres behov, er I velkomne til at ringe til mig, så vi sammen kan se om det kan løses. 

 
Kendetegn for min dagpleje

Jeg lægger stor vægt på føglende:

-  En dagpleje med natur og ude liv.

-  Ro og genkendelighed

-  Anderkendelse

-  Læring og udvikling.

-  Sociale sammen med andre dagplejer.

-  Tryghed og nærvær.

-   Sætter trivsels i fokus.

-   Omsogfuld og ansvarsfuld.

Mine døre står altid åbne til et besøg , hvor jeg kan uddybe og I kan se min dagpleje. Ring så aftaler vi tidspunkt.

 Mit nummer 20669262.