Velkommen til min dagpleje

Jeg hedder Karin Elkjær og er født i 1961 og bor i Låstrup. Er gift med Kurt og sammen har vi 4 voksne børn og 3 børnebørn. Vores yngste søn Kaare fra 1994 er hjemmeboende. Vi bor i et stort hus med masser af plads både ude og inde. Indenfor bruger vi køkken-alrum, spisestue, gang og legeværelse til dagplejen. Udenfor er der en stor sandkasse, gynger, flisegang til diverse køretøjer.

Jer er uddannet sygehjælper, men har arbejdet som dagplejer siden 1992. Som person er jeg smilende, glad, social og udadvendt og meget glad for mit arbejde med børnene.

I min fritid laver jeg foreningsarbejde, sidder i bestyrelsen i vores fodboldklub og formand for Børne & Ungdomsafdelingen.

Jeg er ikke ryger og vores hjem er røgfrit.

Vi har ingen husdyr

.

Kendetegn for min dagpleje
Karin Elkjær

For mig er det vigtigt med tryghed og nærvær – at der er en dagsrytme som er kendt og forudsigelig og med ro til fordybelse og fokus på gode og sociale relationer mellem børnene samt tilgodese børnenes individuelle behov. Se muligheder i stedet for at begrænse. Jeg lægger vægt på at det enkelte barn udvikler sig til at blive selvhjulpen og selvstændig med tro på egne evner.

Jeg tilbyder et hjem med plads til bevægelse, som giver gode muligheder for både den aktive og mere stille leg og en legeplads/ have som er indrettet sådan, at der er mange forskellige motoriske udfordringer. At være ude har høj prioritet, mange af vores måltider indtages i det fri .

 

 

 

Åbningstider ..