Ellen og Lone i legestue og Bente A leger med sin IPad og tager skøre billeder af os....
Emil sår karse i æggeskallen, både alene og sammen med Lone.
På vej hjem fra anemoneturen kunne vi lige nå en tur på mælkebøttebakken også. Billederne taler for sig selv. En rigtig glad dreng midt i mælkebøtterne og det danske forår. Vi sugede duftene og synsindtrykkede ind og vi mærkede på naturen og brugte vores krop til at komme omkring. Super skønt.
Har lige "uglet" Lones hår mega meget....det nåede Dorthe ikke helt at få med. Men nu slapper jeg lige af og kigger på Lone...
Har lige "uglet" Lones hår mega meget....det nåede Dorthe ikke helt at få med. Men nu slapper jeg lige af og kigger på Lone...
Velkommen til min dagpleje

Mit navn er Lone Christensen. Jeg bor i et dejligt hus på landet med masser af plads både inde og ude. Her bor jeg sammen med min mand.

 Jeg nyder at være sammen med små dejlige børn hver eneste dag, og lægger vægt på, at vi har rolige dage med nærvær og omsorg og tid til det enkelte barn og dets forældre.

Jeg føler, jeg er engageret i mit arbejde, og jeg synes det er en gave at være med til at udvikle de små børn til hele mennesker, en opgave jeg er ydmyg overfor. Derfor har jeg også snart været dagplejer i 20 år og har således en del erfaring.

Min fritid bruger jeg på venner og familie, hus og have samt løb på motionsplan.

Jeg har to voksne børn som ”er fløjet fra reden”  og dem nyder jeg også at tilbringe tid sammen med.

 
Kendetegn for min dagpleje
Kører trillebøre og jeg er en super trillebøre og sej til at køre...
Emil og Lone er på anemonetur og har madpakke med. Emil nyder det i fulde drag og der er masser af tid til nærvær - at plukke anemoner - nyde udsigten - klatre i træer (med hjælp fra Lone, men det gør det ikke mindre sjovt). En super oplevelse for os begge.

I min dagpleje lægges der meget vægt på  :

At modtage nye børn og forældre roligt og godt og skabe gensidig tillid – så børn og forældre  hurtigt bliver  trygge ved at være her. Ligeledes er det også vigtigt for mig, at gæstebørn og forældre er trygge ved at komme her.

 En god modtagelse af børnene hver morgen – så både børn og forældre får en god dag.

At se og møde børnene, hvor de er og tage udgangspunkt i deres udvikling derfra.

At der er god tid til det enkelte barn –  Bl.a.  kontakt på puslebordet – at der er tid til at de selv tager tøj på – at der   er god tid til at spise  - at der er tid til at tale med dem – at der er tid til at de gerne vil hjælpe.

At give børnene en god overgang til børnehaven ved at besøge børnehaven et par gange før barnet skal starte , uanset hvilken børnehave de skal starte i. Selvfølgelig ud fra hvilke muligheder der er for at komme på besøg af hensyn til de andre børn i gruppen.