Velkommen til min dagpleje

Velkommen til min Naturdagpleje

Mit navn er Louise Sjølund Skov. Jeg er fra 1978 og er gift med Jeppe. Vi bor i et dejligt hus, midt i Rødding, sammen med vores 3 skønne børn, Frederik fra 2005, Freja fra 2006 og Kasper fra 2009.

Vi er begge ikke rygere og har ingen husdyr, udover vores søde kaniner der bor udenfor.

D. 1. juni 2007 startede jeg som dagplejer.

Jeg finder det utroligt livsbekræftende og værdifuldt, at være med til at støtte børnene i deres meget store udvikling i deres første år. Igennem dagplejen, har jeg taget en del kurser og jeg vil løbende tage på flere kurser, så jeg kan styrke mit pædagogiske arbejde med børnene.

I 2012 blev jeg certificeret naturdagplejer og har fået Friluftsrådets grønne flag.

I 2018 blev jeg også certificeret DGI dagplejer.

Min fritid bliver brugt på familien, rejser og vores skønne islandske heste.

Hvis du har problemer med at booke en plads hos mig eller en kollega, er du velkommen til at kontakte mig eller

pladsanvisningen på pladsanvisningen@viborg.dk / tlf. 87 87 10 76 eller

leder af dagplejen Gine Sø Madsen på gsm@viborg.dk /30 85 89 93.

https://kommune.viborg.dk/Borger/Boern,-unge-og-familie/Dagtilbud-0-6-aar/Nemplads

 

Kendetegn for min dagpleje

Overordnet arbejder jeg ud fra Viborg kommunes børne- og ungdomspolitik ”Lys i øjnene”, samt dagplejens læreplaner. Jeg sørger for at holde mig opdateret med kurser og efteruddannelser, så jeg får ny inspiration og styrker mit pædagogiske arbejde med børnene.

Kendetegnet for min dagpleje er tryghed. Åbne arme, nærvær og tillid betyder utroligt meget for både jeg, børn og forældre. Jeg er selv en smilende og rolig person, der kan favne og se børnenes behov. Jeg har en anerkendende og værdsættende tilgang til børn, forældre og kollegaer.

Jeg vægter højt den tryghed det hjemlige miljø giver. Jeg har et stort køkken alrum + tilhørende lang gang, som børnene kan boltre sig på. Her er både plads til kolbøtter og vild leg, kreative udfoldelser eller blid sansestimulering. Ligeledes har jeg en dejlig stor indhegnet have, med frugttræer, bærbuske, køkkenhave, drivhus og selvfølgelig masser af plads og aktiviteter til børnene.

Herudover er jeg meget glad for musik og for naturen. Jeg er certificeret naturdagplejer og DGI dagplejer. Det betyder bl.a. at vi er ude hver dag, at vi er på udflugt i naturen mindst 1 gang om ugen, at børnene lærer om årstidernes skiften og får indsigt i madens vej fra jord til bord. Vi har dagligt en lille bevægelsesaktivitet, hvor vi får pulsen op og griner en masse. Ofte foregår det i naturen, for naturen er et fantastisk læringsrum for børnene - med højt til loftet og plads til fordybelse. I naturen bruger vi alle vores sanser, naturen skal både ses, høres, duftes og smages. ved at lege i naturen får børnene også stimuleret deres føle- muskel- led og labyrintsans. Og netop det, at børnene får stimuleret deres sanser finder jeg utrolig vigtigt, da det har stor betydning for barnets indlæringsevne, både nu og senere i livet. 

Hverdagen hos mig vil derfor være præget af en masse små udflugter i naturen og leg i haven samt dans og sanglege. Jeg vil, igennem naturen og legen, styrke børnenes sprog, motorik og fantasi, så vi får nogle børn, der har mod på, og er klar til, at komme videre i verden (børnehaven). Vi vil også lave små skøre lege, så vi kan komme til at grine rigtig meget, da jeg mener at grin og godt humør fremmer lysten til at udforske og lære.