Velkommen til min dagpleje

Hej. Mit navn er Anne Mette Jacobsen. Jeg bor sammen med min mand Jacob Peder Jacobsen, som også er dagplejer. Vi har 3 børn i skolealderen, og en hund. Vi bor i et parcelhus med en børnevenlig have i et stille kvarter.

Jeg har været dagplejer siden 2007, og nyder tilværelsen med de små børn, og vil med stor fornøjelse gerne give dem en god start på vej, så de er klar til de kommende udfordringer senere i tilværelsen.

Min fritid bruger jeg på min familie, vi tager gerne på camping, sport med børnene, gå ture i naturen og meget andet.

Jeg er med i friluftsrådet Grønne spirer ordning og har i år udvidet det med "Spring ud i naturen".

 

Her bor vi
Kendetegn for min dagpleje

Hej og  velkommen i min dagpleje.

Jeg hedder Anne Mette og har været dagplejer siden 2007.

Hos mig vil I blive mødt af en masse smil og glade børn, da min mand Jacob også arbejder, som dagplejer. Derfor vil I opleve et hjem med liv og glade dage, og hvor børnene mødes med anerkendelse og tålmodighed.  Sammen med Jacob arbejder jeg på, at børnene får en god og tryg dag, med en masse gode oplevelser. En af de store foredele ved min dagpleje er, at jeg og Jacob har et tæt samarbejde om børnene, dvs er der brug for ekstra ro og omsorg til nogle af børnene har vi den mulighed at vi kan dele gruppen så dem der har energi og overskud kan komme ud og opleve mens de andre får en rolig dag på deres præmisser.

Forældresamarbejde er vigtigt hos mig, med ordentlig kommunikation og tillid skaber vi sammen tryghed og glæde både hos Jer som forældre men også for Jeres barn. Derfor er det meget vigtigt at vi snakker sammen og har en god dialog om barnet, så alle får en god dag.

Siden 2012 har jeg været Grøn Spirer- dagplejer. Som Grøn Spirer forpligter jeg mig selv til at børnene dagligt er ude og modtager læring denne vej.  Min erfaring med børn i naturen er, at de udhvikler sanser og motorik meget bedre der end indendøre. I naturen er der højt til loftet, så vi kan give den gas, larme og lege for fuld drøn. Vi gør stor brug af naturen omkring os både i skoven og på marken. I år har jeg også erhvervet mig det blå flag "Spring ud i naturen", også via Friluftsrådet. 

Grønne Spirers Spring Ud i Naturen har fokus på den sunde sansemotoriske udvikling med naturen som springbræt.

I er altid mere end velkommen til at kontakte mig på telefon eller mail hvis I har lyst til at kigge forbi eller har spørgsmål.