Leg i vandpyt
Velkommen til min dagpleje

Mit navn er Karina kongsted Bech. Jeg bor sammen med Søren på en dejlige lille bondegård, med masser af plads og som ligger i dejlig natur mellem Rødding og Løvel. Har selv 3  voksne børn som er flyttet hjemmefra.

Jeg har været dagplejer i 18 år, og det er stadigvæk et skønt arbejde, at have de små børn omkring sig hver dag, og være med til at give hver enkelt barn alt det med på vejen som de har brug for.

Hvis du har problemer med at booke en plads hos mig eller en kollega, er du velkommen til at kontakte mig eller pladsanvisningen på pladsanvisningen@viborg.dk / tlf. 87 87 10 76 eller leder af dagplejen Gine Sø Madsen på gsm@viborg.dk /30 85 89 93.

https://kommune.viborg.dk/Borger/Boern,-unge-og-familie/Dagtilbud-0-6-aar/Nemplads

 

Her bor jeg
Kendetegn for min dagpleje

Her er det vigtigt at alle ved, at her er alle børn velkomne. Og barnets tarv er meget vigtigt, det bruger jeg meget tid på. Det kommer så meget barnet til gode i dets trivsel og udvikling. Det enkeltes barns udvikling er meget individuelt, det ser jeg som en stor og spændende udfordring at hjælpe med til ,på en anderkende måde.

Alle forældre skal vide at her kan de være tryg ved at aflevere deres barn, og at jeg altid gerne lytter og hjælper, hvis der er behov for det. Det kommer barnet til gode ,at der er en god kommunikation og fortrolighed imellem os.