Velkommen til min dagpleje

”Her gror vi” I  dagplejen hos Bente Glavind Pedersen.  

D.30 juni 1990 blev jeg gift med Henrik og dagen efter overtog vi vores ejendom. Vi har et stort rummeligt hus, hvor der er god plads til alle. Vi har 1,5 ha. skov og have omkring os, så naturen bliver vægtet højt. Vi har tre voksne børn.

I fritiden bliver naturen og hele uderummet brugt flittigt. Urtehave, frugthave, høns og hvad naturen byder på at kreative ting, ja eller de sjove/skøre ideer, som vi kan se og som bare må udføres. Vi har bla. Lavet naturlegeplads for dagplejebørnene. Vi nyder at finde inspiration i andre lande, så vi rejser en del. Så mit hoved er fuld af kreative ideer, som ofte kommer til udtryk både ude og inde.

Jeg har været ansat i Viborg kommune siden 1998, hvoraf de 13 år har været som dagplejer, 3,5 år som pædagogmedhjælper for specialbørn i en Sfo og i 2002 og 2003 tog jeg PGU uddannelsen nu PAV.

Her bor jeg
Kendetegn for min dagpleje

Jeg vægter et godt samarbejde, gensidig tillid, ærlighed og åbenhed dagplejer og forældre imellem, så vi i fællesskab kan give Jeres barn den bedste trivsel og udvikling, som et 0 – 3 årig har brug for.

Naturen og udeliv har stor betydning i hverdagen i min dagpleje