På tur
Legeværelset
Velkommen til min dagpleje

Velkommen til min dagpleje.

Jeg hedder Jonna Jakobsen

Jeg er gift med Per og vi har 6 børn og 7 børnebørn . Jeg blev ansat som dagplejer i 1987. Selvom jeg har mange års erfaring, er hver dag en ny dejlig udfordring med de små poder, da ingen børn er ens. Jeg nyder hver time med børnene, da de beriger mit job.

Jeg er som ” Grøn Spirer” dagligt ude og lære børnene om de forskellige årstider, og hvad der sker med plante og dyreliv. Jeg lærer også børnene om fra jord til bord.

Jeg har udvidet Grønne Spirer med friluftsrådets ”Spring ud i naturen”, hvor motorik er i højsædet.

 I mit job har jeg stor fokus på børnenes udvikling både sproglig, motorisk og socialt. Måden jeg imødekommer dette på, er f.eks. ved dialogisk læsning og udendørs aktiviteter. Ydermere er trivsel i børnegruppen også en vigtig faktor, da dette udvikler sociale venskaber blandt børnene, så vi sammen skaber en god dag.

Hvis du har problemer med at booke en plads hos mig eller en kollega, er du velkommen til at kontakte mig eller pladsanvisningen på pladsanvisningen@viborg.dk

tlf. 87 87 10 76

 

 

Her bor jeg
Kendetegn for min dagpleje
På tur

Det første ord der falder mig i munde er tryghed, for føler børnene sig  trygge hos mig, trives de i dagligdagen og derved har de  ”lys i øjnene”.

Jeg lægger meget vægt på, at komme ned i børnenes højde, for at vise min tilstedeværelse. Det skaber en ro i flokken, at vi sammen kan sidde på gulvet og lave forskellige aktiviteter.

 En anden faktor, som jeg har fokus på, er børnenes udvikling. Jeg arbejder efter, at børnene udvikler sig alderssvarende samt lærer nogle af de basale ting, så som selv at tage tøjet af og på. Derudover har børnene også gavn af at lære, hvad turtagning vil sige, så alle børn bliver set og hørt.

 Naturen for mig er lig med livsglæde og fornyet energi, og derfor er jeg dagligt ude med børnene, da jeg mener det medvirker til at skabe sunde og raske børn. Jeg blev i 2014 ”grøn spirer”, da jeg gerne ville fokusere mere på natur livet sammen med børnene. De lærer at finde ting i naturen samt forståelse af hvad jord til bord er.

At skabe et godt bånd til børnene, er vigtigt i mit job, men det er også vigtigt at etablere en god kontakt til jer forældre, da vi sammen skal bane vejen for jeres barn. For at skabe kontakten og videregive information til jer, har jeg lavet en informationstavle i baggangen.