På tur
Velkommen til min dagpleje

Mit navn er Jeanette Rasmussen. Jeg bor sammen med min mand Kim og vores 2 piger fra 2000 og 2003 i Løvel.

Vi har en dejlig stor børne venlig have med urtehave, høns og 1 kanin.

Jeg startede som dagplejer d. 1 april 2005 og nyder min hverdag med at passe på jeres små skønne børn, og medvirke til at udvikle deres sociale, sproglige og motoriske færdigheder.

Jeg er GRØN SPIRE, dvs:  jeg er ude med børnene hver dag . Vi går en del i skoven og vores friluftliv og vi har til opgave hver dag,  at fodre og passe vores dyr. Vi passer urtehave og drivhus og går meget op i at følge madens vej fra jord til bord.

Min fritid bruger jeg på min familie, hus og have og en del på bestyrelses arbejde.

Hvis du har problemer med at booke en plads hos mig eller en kollega, er du velkommen til at kontakte mig eller pladsanvisningen på pladsanvisningen@viborg.dk / tlf. 87 87 10 76, eller leder af dagplejen Gine Sø Madsen på gsm@viborg.dk /30 85 89 93.

Her bor jeg
Kendetegn for min dagpleje
På tur

Jeg går meget op i at børnene føler sig trygge og at de værdsættes for det, de laver.

Det er vigtigt for mig , at I forældre trygt kan overlade jeres barn til mig og at I ved, at jeres barn har det godt. Jeg lægger stor vægt på åbenhed og ærlighed begge veje. Jeg forsøger at give børnene en god start på deres tilværelse. Jeg vil at vi skal have det sjovt sammen, at vi lærer mest muligt og at er vi ude i haven eller på anden måde  ude i naturen hver dag.