Velkommen til min dagpleje

Hej, mit navn er Lene Fuglsang Bødker.

Jeg bor i Løvel sammen med min mand Ivan i et skønt hus med en dejlig stor børnevenlig lukket have. Vi har 3 voksne børn, en svigersøn og et dejligt barnebarn.

Jeg har været ansat som dagplejer siden 1991 og nyder mit arbejde hver eneste dag.

Videreuddannelse og kontinuerlig udvikling er meget vigtigt for mig, så derfor tog jeg i 2008/2009 PAU uddannelsen (Pædagogisk Assistent Uddannelse) på VIA University College i Viborg. I 2012 blev jeg Grøn Spire og er i dag Naturdagplejer. Derudover var jeg i 2013 på kursus i den pædagogiske metode Marte Meo, som havde til hensigt at styrke min udvikling af kompetencer i anvendelsen af Marte Meo-principperne i det daglige pædagogiske arbejde med børnene.

Som dagplejer arbejder jeg med anerkendende tilgange til børnene(og jer forældre), og jeg sætter stor pris på at skabe et roligt og trygt miljø for børnene: Et sted hvor de har lyst til at opholde- og udvikle sig. Det er også vigtigt for mig at give jer forældre tryghed og ro, når I overlader jeres guldklump til mig.

Jeg har meget mere at fortælle, men det kan jeg gøre, når vi ses.

Hvis du har problemer med at booke en plads hos mig eller en kollega, er du velkommen til at kontakte mig eller pladsanvisningen på pladsanvisningen@viborg.dk / tlf. 87 87 10 76, eller leder af dagplejen Gine Sø Madsen på gsm@viborg.dk /30 85 89 93.

https://kommune.viborg.dk/Borger/Boern,-unge-og-familie/Dagtilbud-0-6-aar/Nemplads

Kendetegn for min dagpleje

Jeg lægger vægt på:

  • At børnene, og I forældre, bliver mødt med et smil når I ankommer.
  • At have ekstra fokus på at få tænkt naturen ind i vores hverdag og at gøre børnene nysgerrige på, hvor maden kommer fra (fra jord til bord).
  • At vi er ude hver dag, og at vi oplever naturen og de sjove udfordringer, den kan give os. Som naturdagplejer i Friluftsrådets Grønne Spirer-ordning har jeg udarbejdet en årsplan for arbejdet med natur, som I kan se, når I kommer på besøg.
  • At vi får rørt os hver dag.
  • At have en anerkendende tilgang til børnene og sætte fokus på det børnene kan, i stedet for det de ikke kan.
  • At få skabt et trygt miljø for børnene, så de kan udvikle deres færdigheder socialt, motorisk, sprogligt og empatisk.
  • At alle børnene får et kram hver dag, at vi alle griner hver dag, og at vi har det rart sammen.
 

Jeg arbejder derudover med Viborg kommunes læreplaner, hvor legen er udgangspunkt for udvikling og læring. Jeg deltager jævnligt på kurser vedr. natur for at få ny inspiration og viden.