Velkommen til min dagpleje

Jeg hedder Kirsten og bor sammen med min mand Carl Erik og mine 3 piger fra 96, 97 og 2000, som alle 3 bor hjemme. Vi bor på en gård med omkring 150 kødkvæg og har en labrador hund. Vi har derfor gode udendørs områder, som jeg sætter stor på pris på at bruge.

Jeg har arbejdet som dagplejer siden 2005, jeg nyder mit arbejde sammen med de små vidundere hver dag, og sætter stor pris på, at se dem udvikle sig dag for dag. Derudover sætter jeg også stor pris på et godt forældresammenarbejde.  Jeg gør meget ud af, at være i naturen med de små, og er derfor også blevet grøn dagplejer.

Jeg bruger min fritid sammen med familien og derudover træner jeg en del..

Her bor jeg
Kendetegn for min dagpleje
I mit arbejde som dagplejer gør jeg meget ud af, at give børnene ro og tid til fordybelse i de ting de laver. Jeg mener barnet skal føle sig anerkendt og respekteret, men jeg lægger også meget vægt på, at de skal respektere andre børn. Derudover gør jeg meget ud af, at barnet skal have frie rammer, men også samtidig vide, at man skal vente på det er ens tur og barnet skal lære at tage hensyn til sine medmennesker.
Jeg vil gerne at børnene får et godt forhold til mig, men også de andre børn i dagplejen. Desuden ligger jeg meget vægt på, at børnene bliver selvhjulpne, da det er vigtigt for dem, når de skal videre i børnehave.  Derudover lægger jeg også meget vægt på, at komme ud i naturen og bruge de gode naturmuligheder jeg har. Jeg gør meget ud af, at fortælle børnene, hvad de ser i naturen, og vi tager nogen gange ting med ind fra naturen og laver forskellige ting med dem inde.
Jeg ønsker et godt samarbejde med alle forældre, da jeg på den måde kan få den bedste dag for børnene og I forældre føler, at børnene er i gode hænder.