Velkommen til min dagpleje

Jeg hedder Vibeke Stigsen Levring, men kaldes Vibs. Jeg bor sammen med Morten og vores tre dejlige drenge, Stephan, Nichlas og Lucas på en lille ejendom i Ingstrup, 1,5 km udenfor Rødding. Her er der masser af plads at tumle og lege på såvel ude som inde. Ydermere er vi så heldige at være omgivet af en pragtfuld natur, med masser af skov, bakker og skråninger der bare indbyder til at gå på opdagelse i, hvilket både børn og Vibs nyder rigtig godt af. J

Jeg har været dagplejer siden januar 2002 og er super glad for mit job. Jeg nyder samværet med børnene og synes det er fantastisk at følge deres udvikling, der sker så utrolig meget på de 2-3 år, vi har børnene i dagpleje.

Jeg bruger meget af min fritid på familien, vores sted her, og vores dyr. Jeg nyder hver dag og sætter stor pris på et godt grin, en god snak eller en frisk gå/løbetur i området. 

Hvis du har problemer med at booke en plads hos mig eller en kollega, er du velkommen til at kontakte mig eller

pladsanvisningen på pladsanvisningen@viborg.dk / tlf. 87 87 10 76 eller

leder af dagplejen Gine Sø Madsen på gsm@viborg.dk /30 85 89 93.

https://kommune.viborg.dk/Borger/Boern,-unge-og-familie/Dagtilbud-0-6-aar/Nemplads

Kendetegn for min dagpleje
I min dagpleje skal der først og fremmest være rart at komme og rart at være. Her skal være trygt, og her er altid plads til alle. Du/I skal også være fuldstændig tryg ved at lade mig, tage sig af dine/jeres guldklumper, mens du/I selv er på job.