Anettes dagpleje
Velkommen til min dagpleje

Mit navn er Anette, jeg bor sammen med min mand Henrik og vores yngste datter Joanna. Vi har også Sarah og Morten, men de er fløjet fra reden. Vi bor i Over Viskum, midt imellem Ørum og Vejrumbro, med skøn natur til alle sider, og ca. en halv kilometer fra hovedvejen A16. Vi har en hund og to katte her på vores lille nedlagte ejendom. Jeg er en omsorgsfuld, rolig og stabil dagplejer, der elsker at være sammen med børn. Mit hjem er røgfrit.

Jeg har været dagplejer siden august 1997, og er meget glad for at være sammen med børnene,  følge deres udvikling og være medvirkende til , at de får en tryg start her i tilværelsen. Jeg lægger vægt på at her skal være rart at komme for både børn og forældre.

I min fritid er jeg meget sammen med familien og venner. Der ud over går jeg til spinding og engelsk. Jeg nyder at være i haven, gå en tur, læse, strikke og lave mad.

Kendetegn for min dagpleje

I 2014 blev jeg idræts dagplejer. Det har været et af mine store interesseområder, siden jeg stiftede bekendtskab med en sansemotorisk konsulent.  Vi får os rørt hver dag, inde som ude, og stimuleret alle sanserne. Til gavn for indlæringen nu og senere Dette er også medvirkende til at de opnår meget mere kropsbevidsthed.

Jeg er udlært køkkenleder, tilbage i 1989, så ved også, der skal en sund, varieret og spændende kost til.

Men vigtigst, her skal være rart, sjovt, hyggeligt og spændende at være og børnene skal lære at have empati for hinanden , og blive små selvstændige individer. Jeg arbejder også ud fra læreplanstemaerne.