Velkommen til min dagpleje

VELKOMMEN

Mit navn er Jette Wirenfeld Tørring.

Jeg bor i et dejligt hus med god legeplads, hvor der er legehus, udendørs spiseplads , samt en trampolin

Jeg er oprindeligt uddannet ved Kriminalforsorgen i Viborg, men har siden 1991 været ansat som dagplejer.  Jeg har mit drømmejob, da jeg som dagplejer har en lille gruppe af børn, som jeg har kontakt med hver dag.

Der er tid til hvert enkelt barn, som gør, at jeg i samarbejde med forældrene kan skabe det bedste fundament for barnets hverdag.

Et spændende arbejdsområde med udviklingsmuligheder, hvor jeg har været heldig, at have deltaget i mange kurser.

Jeg har naturligvis et opdateret 1. hjælps kursus

Min fritid bruger jeg sammen med min familie, venner, rejse og dyrker motion i naturen.

Jeg har 2 voksne piger, der er gift og 4 skønne børnebørn. 

 

Kendetegn for min dagpleje
I min dagpleje medinddrager jeg børnene. Dette gør jeg ved, at iagttage børnene og lytte til deres interesser. Derfor er vores hverdag meget varieret, da det varierer i takt med børnenes behov. Vi har en struktureret hverdag, men dette betyder ikke, at vi ikke er impulsive.

 Jeg har fokus på miljø og natur og børnene lærer at være i ét med naturen. Vi bruger derfor vores formiddage på, at være på legepladsen, skoven, fælles legepladser eller på besøg hos nogle af mine kolleger.
 Ved at tilbringe tid i naturen lærer børnene igennem leg, at miljøet er vigtigt.
Jeg fokuserer meget på at lave børnenes livsmapper. Disse mapper indeholder billeder og kreative tiltag som barnet har lavet i dagplejen. Disse videregives og følger barnet videre i børnehaven.