Velkommen til min dagpleje

Mit navn er Gitte Schneider Sørensen. Jeg bor sammen med Jannik. Vi har seks sammenbragte børn, hvor to af dem bor hjemme. Vi bor i et stort hus på en blind vej i et dejligt roligt kvarter.

Jeg har været dagplejer i 15 år. Nogle af de ting jeg nyder ,ved mit arbejde, er tilbringe tid med de små, og at kunne bidrage til den store udvikling. de gennemgår i årene de er hos mig.

I min fritid dyrker jeg sport og hygger mig med min familie og venner.

 

Jeg deltager over en toårig periode i forskningsprojektet: "Barnet i centrum".

Et aktionsforsknings- og læringsprojekt, der er kendetegnet ved ambitionen om at bidrage til ny teori og praksis for de 0-2 årige børn i dagplejen.

I projektet arbejder jeg med, hvordan jeg bedst mulig understøtter det enkelte barns kompetencer / læring med fokus på individuelle færdigheder og sociale kompetencer.

 

 

 

Kendetegn for min dagpleje

Som dagplejer er det vigtigt for mig, at vi kommer ud hver dag. Naturen er et godt sted at lege og bruge sin krop. Vi udforsker byens forskellige naturområder. Her finder vi små dyr og udfordrer motorikken i ujævne terræner og på legepladser.

Til daglig arbejder jeg med børnenes sociale kompetencer,  at de med tiden bliver nogenlunde selvhjulpne og deres sproglige udvikling.

Det er vigtigt for mig, at give børn tryghed, når de er i dagpleje.