Velkommen til min dagpleje

,Jeg hedder Marianne Glargaard er årgang 1964,  uddannet pædagog og har arbejdet som dagplejer siden 1. februar 2006. Jeg bor med min mand Per, i et stort gammelt og hyggeligt hus på Vestergade, hvor vi har en dejlig stor og lukket have. Sammen har vi to børn årgang 1992 og 1994, som begge er flyttet hjemmefra.

Jeg har valgt at arbejde som dagplejer, fordi jeg trives, næres og glædes ved den nærhed  og det samarbejde man får med både børn og forældre.  Jeg syntes, jeg som dagplejer har mulighed for at give den nærhed og tid der skal til for at give børnene den bedste platform at komme videre i livet på. Tid og ro og nærhed er vigtigt for de små.

Jeg skaber tydelige og lærerige rammer, er rolig og tålmodig ...  omsorgsfuld, og kærlig.

 

Min fritid bruger jeg sammen med min familie og på hus og have. Det bliver også til en del sport - både som tilskuer på fodboldbanene og håndbold i hallen... Eller når jeg selv giver den gas i fitnesscenteret eller på cyklen :)

 

Kendetegn for min dagpleje

Det der fylder rigtig  meget i vores hverdag i dagplejen ...  Er "det at være sammen" - at lære at være en del af et fællesskabet:)

Jeg arbejder bevidst med børnenes udvikling og læring. På den måde ,at jeg gennemfører forløb, der med udgangspunkt i læreplanerne, udspringer af aktuelle interesser og behov i børnegruppen.

Det kan f.eks være, at vi arbejder med " fra jord til bord" , hvor vi eks sætter kartofler i en spand - vander dem og ser dem vokse og gro ... Vi henter æg i hønsehuset og laver mad, som vi spiser til frokost.

Det kan også være motorik, vi har fokus på.  - eller f.eks. følelser som glad og sur.... -  Der er mange muligheder og nogle forløb er lange og nogle er korte :)

Læs mere om Grønne Spirer her.