Velkommen til min dagpleje

Jeg hedder Karin. Jeg  bor i Bjerringbro, sammen med Claus i et dejligt stort hus med en dejlig  lukket have med legeplads. Her er masser af plads til børnene kan lege og tumle både inde og ude.

Jeg har været dagplejer siden 1996, og nyder at være sammen med jeres dejlige børn, imens I er på arbejde.
Her er der masser af hygge, hvor vi bla. læser bøger, synger og danser. Også når vi sidder ved bordet og spiser er der en rigtig god og hyggelig stemning. Hvis vejret tillader, skal vi selvfølgelig helst ud hver dag, hvor vi bla. leger, går tur i skoven eller ned og fodre ænder. Dagene er altid fyldt med nye indtryk og oplevelser.

I min fritid dyrker jeg meget sport og jeg nyder også at komme ud i naturen. Derudover hygger jeg med min familie. Vi har 3 voksne børn som er flyttet hjemmefra.

 

 

Kendetegn for min dagpleje

Udover at børnene selvfølgelig skal føle sig glade og tilpasse sammen med mig og de andre børn,  og vi skal have god mad, rene numser  og børnene skal have den søvn, de har brug for, så synes jeg, det er dejligt at kunne give børnene nogle gode oplevelser hver dag. 
Det kan f.eks være en gåtur, hvor vi snakker om de ting vi ser.
Nogle af tingene, kan vi snakke videre om, når vi læser bøger, der handler om den gravko, vi gik forbi.
Vi kan også snakke videre, når vi sidder ved bordet og spiser.
Jeg synes, det er vigtigt, at vi hver dag får os rørt. Det kan f.eks være en tur i gymnastiksalen eller dans hjemme i stuen.