Velkommen til min dagpleje

 

Velkommen til min profil.

Her kan I læse lidt om hvem jeg er og hvordan det vil være at have jeres barn i dagpleje her.

Jeg har været dagplejer siden 1996 og i 2016 tog jeg uddannelsen som pædagogisk assistent. Jeg er glad for den teoretiske viden, som jeg har fået oveni min pædagogiske prsksis og syntes at jeg har verdens dejligste job.

Mine vigtigste værdier er at anerkende det enkelte barn og jeg bruger Marte Meo som et bevidst pædagogisk arbejdsredskab, som giver fokus på samspillet imellem os. Vi lærer alle bedst af vores succeser og det gode samspil vi har med hinanden. Det er mit vigtigste udgangspunkt.

Hjemlig hygge, ro, tid og nærvær er kendetegnende for vores dagligdag. I de trygge og kærlige rammer jeg kan give jeres barn, er der de bedste betingelser for en god og omsorgsfuld hverdag med leg og læring. Det betyder at I kan tage trygt på arbejde.

Jeg er gift og har en datter , samt to hunde. Vi bor i et dejligt roligt område i Bjerringbros nordvestlige bydel. Vores villakvarter er forbundet af et lukket stisystem. Via stierne kan vi komme til legepladser, til legestuen, samt skov og sø. Stierne er omgivet af dejlig grønne områder. Lige for enden af vores vej ligger skoven, som vi også kan se fra det store vindue i legeværelset.

Naturen/skoven bruger vi til små udflugter. Det er et godt sted til leg, nærvær og fordybelse.

Jeg er glad for at være udenfor med børnene. Vi nyder at bruge naturen, den store legeplads, min have og de grønne områder som tumleplads.

Det giver mange gode oplevelser og læring.

I dagplejen har vi god tid til at udforske og fordybe os i det omkring os.

 

 

 

Kendetegn for min dagpleje

Jeg er meget glad for at bruge naturen som tumleplads. Den giver os så mange muligheder året rundt.

Jobbet  som dagplejer er rigtig spændende og  giver  mig en dagligdag fuld af glæde og gode oplevelser.

 Det er meget vigtig for mig at give børnene en tryg og god hverdag, hvor de kan udforske, lære og  udvikle sig.

Jeg ønsker at I forældre og jeg har et rigtig godt samarbejde, så vi sammen kan give jeres barn  en rigtig god og tryg start på livet.