Velkommen til min dagpleje

Mit navn er Jette Gade.
 Jeg bor sammen med min mand Finn i et dejligt stort hus med en rar og børnevenlig have i Bjerring By. Jeg har været dagplejer siden 1987  og jeg holder meget af mit arbejde med de små børn og være med til at udvikle deres sociale, empatiske, sproglige og motoriske færdigheder.

I min hverdag bliver jeg meget motiveret af, at der altid er mulighed for at jeg kan udvikle mine faglige og personlige kompetencer på en lang række områder.

Meget af min fritid bruger jeg på min familie og venner. Jeg nyder også at gå at hygge mig i vores have. Jeg har 3 voksne døtre og svigersønner samt et barnebarn som også fylder en stor del i mit liv.

Kendetegn for min dagpleje

 Jeg sætter stor pris på, at børnene er trygge og glade i hjemlige omgivelser.
Det giver både børn og voksne ro i maven at være hos mig.
Når børnene starter i dagplejen, bruger jeg meget tid på at de er er trygge inde som ude inden  vi bevæger os ”uden for huset”.
 Jeg er selv en hjertelig, åben og ærlig person, hvilket betyder, at jeg sætter stor pris på at få en åben og ærlig dialog med jer forældre om samarbejdet om jeres barn. Der er jo ikke to børn der er ens og jeg glæder mig altid til at lære et nyt barn at kende og se hvordan jeg kan bidrage til netop dette barns udvikling.

Jeg lægger meget vægt på at støtte og stimulere børnene, så de igennem læring  kan mestre sociale, empatiske, sproglige og motoriske færdigheder og dermed bevare selvværd og selvtillid.