Velkommen til min dagpleje

Mit navn er Birthe Glud Nielsen.  Jeg er 49 år, jeg er gift med Jan . sammen har vi fire børn; Nina på 28 år, Mark og mads på 25 år og Lotte på 22 år. To børnebørn Peter på 3 år og Signe på 5. mdr.. Alle fire børn er flyttet hjemmefra.

Vi har en lille hund  der hedder Futte. han er en stille og rolig hund, som altid har været vant til børn. Han er ikke sammen med os, men er i stuen. Børnene plejer lige at hilse på ham.

Jeg har arbejdet som dagplejer siden januar 2002. Jeg deltaget i forskellige relevante fagkurser og arbejder meget med " Grønne Spirer" og DGI, leg og bevægelse. Jeg har er certificeret indenfor begge områder og har det "Grønne Flag" og "DGI Flag" 
Jeg nyder mit job som dagplejer. Det er meget livsbekræftende at se og være medvirkende til at de små udvikler sig.

I min fritid nyder jeg at være sammen med min familie og venner og så cykler jeg en del.

 

 

Kendetegn for min dagpleje

Jeg arbejder med de "Grønne Spirer" og DGI idræt. Jeg har fået både det grønne flag og det lilla DGI flag.

I min hverdag sammen med børnene har det stor betydning, at vi har oplevelser i naturen dagligt. I naturen/ skoven leger børnene med alt hvad vi kan finde at lege med. Vi følger årstiderne og dyrker grøntsager hjemme hos os selv.

At være certificeret DGI dagplejer betyder bl.a. , at jeg er opmærksom på at børnene bevæger sig og styrker deres motorik ved at kravle rundt på træstubbe, rulle sig i bladene i skoven, øve balancen og alle sanserne.

Mine mål er, at skabe en tryg dag for det enkelte barn og for hele børnegruppen. Det vil jeg gøre ved at være nærværende og omsorgsfuld. Jeg vil styrke barnets selvværd og selvtillid og troen på sig selv ved, at bekræfte barnet i at det kan selv og vil selv og at være hjælpsom overfor andre. Min erfaring er, at derved bliver overgangen til børnehave og livet fremadrettet lettere for barnet.
Mine værdier:

Jeg prioriterer, at give det enkelte barn tryghed og omsorg. Jeg er opmærksom på det enkelte barns behov og lytter og samarbejder med forældrene, så vi i fællesskab kan tilrettelægge den bedste dag for barnet.

Jeg planlægger mine dage/ uger, så vi i fællesskab kan skabe den bedste dag for barnet. Jeg laver en overordnet ugeplan, men hver dag tager jeg udgangspunkt i børnenes behov.Læs mere om Grønne Spirer her.