Balancegang
Legeværelset
Legeværelse
Velkommen til min dagpleje

Mit navn er Marianne Brøns-Pedersen og jeg er født i 1973. Jeg bor i Overlund sammen med min mand Jørn og vores 3 børn. Natasja (1999) som er Au pair i New Zealand, Nicoline (2002) som er på efterskole og Alexander (2007) som går på overlund Skole. 

Vi bor i et dejligt stort hus, med masser af plads til at lege og en stor have, hvor der ligeledes er masser af plads til at udfolde sig på. Det kan både være i sandkassen, i legehuset, at køre på scooter eller noget helt andet.

Jeg blev uddannet pædagog i 2009 og har arbejdet i en vuggestue og i en special børnehave indenfor autisme området, inden jeg i oktober 2018 begyndte som dagplejer.

i 2016 blev jeg uddannet Marte Meo terapeut, og arbejder med en anerkendende tilgang til børnene. 

I min dagpleje lægger jeg meget vægt på, at give børnene en masse tryghed, nærvær og omsorg i et roligt miljø, med masser af muligheder for at udvikle sig.  

 

Her bor jeg
Kendetegn for min dagpleje

I min dagpleje vil i opleve, at jeg lægger stor vægt på at skabe ro og forudsigelighed for børnene men gså for jer som forældre. Dette er med til at give et børnemiljø, hvor de har lyst til at være, og derved giver det dem en masse muligheder for at udvikle sig.

Nogle af de ting jeg også lægger vægt på at gøre i dagplejen er: At skabe og udvikle relationer, øve selvhjulpenhed, lave aktiviteter indenfor læreplans temaerne og selvfølgelig at følge jeres barns ideer og hjælpe med at bygge videre på dem.