Velkommen til min dagpleje

Jeg hedder Susanne og er årgang 1966. Jeg bor i et træhus på Kolbækvænget i nærheden af rideskolen og skoven Jeg har en stor have med en lukket legeplads til masser af leg og bevægelse.

Jeg har tidligere været dagplejer i 2007-2015, og er startet igen i 2018.

For mig er det vigtigt, at give børnene en tryg og rolig hverdag, hvor de kan udvikle deres sproglige, motoriske og sociale kompetencer. Jeg syntes, det er meget livsbekræftende og udviklende at arbejde med små børn.

Min fritid bruger jeg på venner og familien. Jeg følger mine to voksne børn, kører MTB, går en del og deltager i diverse arrangementer.

Hvis du har spørgsmål er du/velkommen til at kontakte mig i dagtimerne og evt. aftale et uforpligtende besøg.

Jeg ryger ikke og mit hjem er røgfrit.

Kendetegn for min dagpleje

Jeg lægger stor vægt på at møde børnene i øjenhøjde og skabe tryghed, nærvær og omsorg i hverdagen, samt at skabe en tryg og stabil hverdag med sjov og leg både indendørs og udendørs. Det er vigtigt for mig, at du som forældre føler dig tryg, når du afleverer dit barn om morgenen.

Om morgenen leger vi, synger og læser, indtil vi skal have formiddagsmad. Jeg vægter højt, at vi kommer ud hver dag og får sol, vind, regn eller sne i håret. Udelivet/naturen er en god udviklingsplads, da børnenes motoriske udvikling og sanser bliver skabt i naturen samtidig med, at de får masser af dejlig frisk luft.

Vi vil i løbet af ugen besøge mine kollegaer og deres børn, sådan at de udvikler deres sociale omgang med andre børn. Vi vil også få besøg på min legeplads.