Praktisk information

 

Praktisk information:

Barnevogn med myggenet, regnslag og godkendt sele. Dyne og evt. pude.  Barnevognen må stå i barnevogns skuret og jeg siger til, hvis i skal tage den med hjem engang imellem. Jeg forventer selvfølgelig, at i selv sørger for at skifte sengetøj jævnligt.

Skifte tøj fra yderst til inderst, overtrækstøj til at sove i, udetøj, hjemmesko og sko, der passer til årstiden. Det er en kæmpe hjælp for min dagligdag, hvis der er navn i alt tøj.

Jeg udleverer en mere præcis liste i kan pakke efter, ved opstartsmødet.

Skiftetøjet er i kurve på badeværelset og ude/sovetøj i kurven i gangskabet, samt i trådkurven i skabet.

Bleer, vådservietter, skumklude, lommeletter og poser, siger jeg til i god tid, når der mangler.

Af hensyn til aktiviteter og lignende vil jeg gerne vide, hvilket ca. tidspunkt jeres barn kommer i dagplejen og afhentes igen.

 

Ved sygdom, ringer I eller sender en sms til mig, så snart i ved det og gerne om aftenen også selvom det er lidt sent :-)  så jeg ikke går og venter på jer.

Husk også at taste barnets fravær ind på børnenettet. Det betyder, at dit barn oftere kan få den gæstedagplejer I er vant til.

Når barnet igen spiser og drikker og det normale humør er vendt tilbage, så er barnet klar til at følge vores hverdag i dagplejen.

I tilfælde af at jeg bliver syg, bliver I ringet op af dagplejekontoret, som tilbyder gæstedagpleje. Jeg stiller dagplejebørnenes ting/tøj ud i barnevognene, så I kan hente det.