Velkommen til min dagpleje

Jeg hedder Maiica Lysdal Kuur og er fra 1979.

Jeg bor i Ulvedalsvej 18 i Havredal sammen med min mand Peter og vores 2 børn; vores datter Monique fra juli 2005 og vores søn Patrick fra december 2007.

Vi bor i et dejligt hus, hvor dagplejebørnene færdes i stort set hele huset. Her er mulighed for mere pladskrævende leg i stuen samt mindre hyggelege/almindelige lege på legeværelset mm.  

Vi har en stor dejlig have med plads til leg på både fliser og græs samt i legehuset, legestativet og på trampolinen.

Derudover er der en køkkenhave og bær/frugt-område samt drivhus, som dagplejebørnene spiser lystigt fra og er med til at tilplante og pleje.

Vi har en kanin, der bor i haven og en kat. Vi har også en masse store fisk og andre dyr i og ved den store havedam, som børnene kan se på afstand. Søen og hele haven er selvfølgelig forsvarligt hegnet ind.

Vi bor i en dejlig lille by, som giver min dagpleje mulighed for gåture i byen, på marker og i skoven samt vi kan gå på besøg på lokale gårde, som vi benytter os af ugentligt og ser køer, høns, katte og heste.

Min fritid bruger jeg på familien, huset, haven, kreative ting og så elsker vi at sejle.

Jeg har været dagplejer siden 1. aug. 2016, og har inden det arbejde hovedsageligt i ældreplejen (Uddannet social- og sundhedshjælper og social- og sundhedsassistent) men også på sygehuset og i børnehaver.

Maiicas hus 1
Maiicas hus 2
Maiicas hus 3
Kendetegn for min dagpleje

Som dagplejer lægger jeg særligt vægt på:

  • Børnene får en tryg og rolig hverdag med faste kendte rutiner for børnene.
  • Møde børnene hvor de er, og hverdagene dermed foregår ud fra børnenes stemning og niveau den enkelte dag.
  • Støtte og vejlede børnene til at udvikle sig og lære nyt.
  • Jeg vægter motorik, sprog, sang og musik, kreativitet og natur højt. Men arbejder selvfølgelig også med andre områder.
  • ·Ønsker at børnene lærer at blive selvhjulpne, at kunne samarbejde og hjælpe hinanden samt at de lærer almindelig bordskik og lignende.