Klik på “Log på BørneNettet” i øverste venstre hjørne for at logge på
Første gang du logger på skal du bruge NemID.
Du kan nu se en menu med dit eget navn og dit barns navn. Klik på eget navn og Personligt for at oprettet brugernavn og kodeord.
Start med at udfylde dit barns stamkort. Klik på dit barns navn, menupunktet personligt og menupunktet stamkort
Du kan hente appen “Børne-nettet Viborg Kommune” i App Store og i Google Play. Scan QR koden herunder eller søg på “Børne-nettet Viborg Kommune”
Du kan godkende en browser, så du med brugernavn og kodeord kan logge ind på BørneNettet og derved undgå at skulle bruge NemID. Klik på eget navn og derefter på menupunktet Personligt.
Velkommen til BørneNettet

I Viborg Kommune har vi fokus på forældresamarbejde og kommunikationen med forældre. Vi har derfor anskaffet BørneNettet, som er et institutionssystem, der sætter barnet og familien i centrum. 

Bornenettet.viborg.dk er forældrenes indgang.


BørneNettet vil give mulighed for, at du kan følge med i dit barns hverdag, kommunikere med institutionen, se pædagogisk dokumentation af aktiviteter dit barn er med i, få tilgang til dit barns billedarkiv og meget mere.

Du kan nu få adgang uden NemID
Her godkendes din browser og du kan logge på med brugernavn og kodeord. 
For at åbne adgang logger du ind, klikker på dit navn, derefter Personligt og følger vejledningen. Du kan også klikke her

Du kan hente appen “Børne-nettet Viborg Kommune” i App Store og i Google Play. Scan QR koden herunder eller søg på “Børne-nettet Viborg Kommune”
Scan QR koden eller hent app’en BørneNettet i App Store eller Google Play

Alle dagligdags funktioner kan tilgås gennem app’en. Beskeder, billeder, dagbøger, aktiviteter m.m. er tilgængeligt. Selv registrering af fravær og ferie kan foretages direkte i app’en. 

Det kræver kun NemID første gang du logger på. Herefter opretter du kodeord og password som du efterfølgende benytter til at få adgang.