En gyngetur kilder i maven
Koncentration om puslespil
Ude i det fri
Sneglen studeres
Velkommen til min dagpleje

Jeg er uddannet pædagog i 2010 og har erfaring indenfor både normal- og specialområdet. Jeg startede som dagplejevikar i april 2016 og er nu fastansat.

Jeg er en stabil dagplejer, der skaber faste og trygge rammer for børnene. Jeg har fokus på, at barnet er i trivsel og derved hele tiden er i udvikling. Det er vigtigt for mig, at have et godt forældresamarbejde - at vi sammen sætter barnet i centrum og derved møder og mestrer de daglige udfordringer bedst muligt, så vi får skabt det bedste miljø for barnet.

Jeg bor sammen med mine to drenge, som er hos deres far hver anden uge. I min fritid, går jeg meget op i, at være der for min to drenge, men dyrker også en masse motion b.la. løb og styrketræning.

 

 

 

 

 

Kendetegn for min dagpleje
Vi besøger køerne
Vi træner motorik

Jeg er en dagplejer der går ”i barnets højde”, ser dem som de er, imødekommer dem og støtter deres kompetencemuligheder. Jeg kravler, hopper og danser sammen med børnene, læring skal være leg for børn og samtidig støtter det deres sociale samspil. Jeg prioriterer også udelivet, som byder på alsidige oplevelser og styrker sanser og motorik.

Jeg arbejder ud fra pædagogiske læreplaner, der bidrager til at fremme barnets trivsel, sundhed, udvikling og læring.